Bruidsfotografie

Voor als jij op zoek bent naar intieme, ongeposeerde foto’s en houdt van een toffe fotoshoot in de natuur. Met heel veel foto’s. Waarvan je niet door had dat ze gemaakt zijn. Alsof er iemand stiekem mee keek tijdens jullie mooiste momenten.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat het ongemakkelijk wordt of dat je er niet mooi op komt. Ik beloof je veel simpele opdrachten te geven en zorg ervoor dat jullie bijna de hele shoot in beweging blijven. Ik verras jullie graag met een serie die jullie decennia lang met een warm gevoel blijven bekijken. De mooiste, intieme foto’s van hoe jullie elkaar in de hoge kijken, de verfijnde details van de kleding, foto's van de omgeving en (op bruiloften) van jullie liefste vrienden en familie.

She was one of the rare ones, so effortlessly herself.

WEDDINGS

Geraldine en Corjan
Roy en Ana Sofia
Aimy + Luc
Kim & Robin
Zweeds-Nederlandse bruiloft
Buitenbruiloft in de winter
Reizigersbruiloft
Festivalbruiloft
Wedding shoot in het klooster

TESTIMONIALS

PRIJZEN EN ALBUMS

Ik heb een hele toffe brochure gemaakt, vol met prijzenpakketten, extra opties, foto's van grote trouwalbums en reviews van eerdere bruidsparen. Vraag 'm hier onder aan!


Grote albums, kleine albums, linnen, leer, hout, alles is mogelijk, om jullie mooiste herinneringen in luxe boekvorm in huis te halen.

Volg op Instagram @memoriesbymarleen en blijf op de hoogte van mijn meest recente werk

MEMORIES by MARLEEN

Marleen de Graaff

contact@memoriesbymarleen.nl