Bloemenbackdrop

Vier jaar geleden zijn wij onder de naam van Madame Petite begonnen en met de verhuur van mooie meubelstukken met verhaal voor bruiloften en evenementen. Inmiddels  zijn wij uitgegroeid tot een styling bureau die met veel passie en liefde de mooiste dag komt verzorgen.

Naast de verhuur verzorgen wij de gehele styling van de mooiste dag van A tot Z en brengen wij alle wensen tot leven. Bloemen spelen hierbij een key factor want zij ronden letterlijk het geheel af. Zonder bloemen geen styling! De liefde voor bloemen werd ons al van klein af aan meegegeven. Er stonden altijd verse bloemen bij ons op tafel en zijn wij elke zaterdag naar de markt of de pluktuin gegaan om nieuwe bloemen in te kopen. Ik heb dan ook de mooiste herinneringen hieraan. Elk seizoen brengt weer iets moois mee maar de combinatie van verse bloemen met droge bloemen blijft toch favoriet. 

Naast bruiloften verzorgen wij ook de styling en verhuur voor evenementen en hebben wij het in het verleden met heel veel plezier voor o.a. de Hunkemöller campagain 2020 (lente/herfst). Ook zijn we o.a. gepubliceerd op 'Sisters in Law in Zweden' en 'Girls of Honour'.

 

En wie is nou Julia?

Dat ben, 32 jaar jong en het gezicht van en achter Marshmallow & Magnolia Styling. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Mario en mama van twee kleine spetters Lotte (2 jaar) en Ellie (0 jaar). Ik ben geboren en getogen in Duitsland en woon sinds mijn studie in 2008 in Nederland.  Al 4 jaar lang mogen wij bruiloften verzorgen en wat is het toch elke keer een feestje om onderdeel van zo een bijzondere en mooie dag te mogen zijn.

Ik word zelf enorm blij van: bloemen / een zwoele zomeravond / lekker en uitgebreid dineren met vrienden en familie / een zonsondergang / warme chocolademelk (met slagroom!) na een lange wandeling / een goed boek / het getik van regen op de ramen / lange en uitgebreide knuffelsessies op de zondagochtend met mijn kids / de geur van verse croissants / warme aardetinten / kringloopgeluk / taart / de eerste lentedagen / reizen / sushi / tulpenvelden / de geur van de zee.

 

Moodboard voor de backdrop

We gaan iets anders neerzetten dan het boho-stijljte wat je vaak ziet. Iets totaal anders! Iets heel origineels. Geinspireerd op het moodboard hier onder.

 

 

Klik hier voor mijn instagramfeed.

MEMORIES by MARLEEN

Marleen de Graaff

contact@memoriesbymarleen.nl